Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی حیدریان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی پتروشیمی گچساران بیش از۹۱.۵ درصد است افزود: در این طرح بیش از  ۶۶۸ مشعل یا برنر کوره‌ها که قلب الفین می باشد از سوی متخصصان داخلی ساخته شدند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه طرح الفین گچساران در برنامه تولید امسال گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس قرار گرفته باید این طرح اقتصادی  تا پایان سال به بهره‌برداری رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدریان با بیان اینکه هم اکنون بخش‌های الفین این طرح در مرحله پیش راه‌اندازی است گفت:  ۹۸.۳ درصد بخش مهندسی، ۹۶.۸ درصد تدارکات و ۸۹ درصد بخش ساختمان و نصب این طرح اقتصادی پیشرفت فیزیکی دارد.

وی تصریح کرد: بخش مکانیکی پتروشیمی گچساران تا پایان شهریور امسال تکمیل و در بهمن ماه امسال  برای تولید خوراک می گیرد.

حیدریان با اشاره به جایگاه پتروشیمی گچساران گفت: در این طرح گازهای ترش همراه نفت به پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس منتقل و بعد از شیرین‌سازی و جداسازی،  یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن اتان به سمت شرکت پتروشیمی گچساران ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: اتیلن تولیدی این شرکت به پتروشیمی های ممسنی، کازرون، بروجن، پلیمر دهدشت و پلیمر گچساران منتقل خواهد شد.

مدیرعامل پتروشیمی گچساران تصریح کرد: قبل از راه اندازی طرح‌های پایین دستی، پتروشیمی گچساران به خط لوله اتیلن غرب متصل  و تهاتر و صادرات را از عسلویه انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: با راه‌اندازی پتروشیمی گچساران، پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس به ظرفیت اسمی دست خواهد یافت.

 حیدریان ادامه داد: این شرکت هم اکنون به غیر از صادرات در حال انعقاد قرارداد فروش اتیلن به پتروشیمی اروند، تبریز و امیرکبیر می باشد.

وی ظرفیت تولید این طرح را یک میلیون تن اتیلن و ۸۴ هزار تن C₃⁺ عنوان کرد و افزود: بیش از ۲ هزارو ۵۰۰ نفر در ۲ سال گذشته تاکنون در این طرح اقتصادی مشغول به فعالیت هستند.

حیدریان ادامه داد: این طرح با سرمایه‌ای بیش از یک میلیارد یورو به بهره‌برداری خواهد رسید. 

وی به اقدامات انجام گرفته گرفته در حوزه مسئولیت اجتماعی، این طرح اشاره کرد و گفت: ساخت سالن ترانزیت فرودگاه گچساران با دفاتر مربوطه، نوسازی کامل پست برق ساران متعلق به شهر گچساران با بیش از ۵۰ سال طول عمر و همچنین ساخت حدود یک و نیم کیلومتر خط لوله ۲۸ اینچ جهت آبرسانی به دشت مور از سد کوثر از جمله اقدامات این شرکت در این حوزه بوده است. 

همچنین ساخت  کاتالیزور تبدیل اتان به اتیلن و نیز ۱۷۷ دستگاه کنترل ولو شامل کنترل ولوهای کرایوژنیک ، ساخت داخل پمپ‌های کرایوژنیک با دمای عملیاتی منفی ۱۰۵⁰C و نیز ساخت داخل تمام برج‌ها و ظروف تحت فشار و… از جمله اقدامات این شرکت بوده است.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

برچسب‌ها پتروشیمی گچساران ساخت داخل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی گچساران ساخت داخل پتروشیمی گچساران ساخت داخل پتروشیمی گچساران ساخت داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند

معاون اقتصادی استاندار کرمان، گفت: با وجودی که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کردیم تا نیازهای خود را داخل استان کرمان تامین کنند اما این کار را نمی‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز در جلسه رفع موانع تولید شهرستان زرند، با بیان اینکه به جد پیگیر رفع موانع واحدهای تولیدی در استان هستیم و مهمترین اولویت استان در حوزه اقتصادی است، اظهار داشت: در استان کرمان باید توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط همانند شرکت‌های بزرگ باشد.

وی با اشاره به اینکه در راستای حمایت از تولیدکنندگان استان، مصوبه‌ای در استان کرمان تصویب شده که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کرده تا نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند، ادامه داد: متاسفانه این فرهنگ هنوز در استان جا نیفتاده و شرکت‌ها خرید خود را از خارج از استان انجام می‌دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به نیاز برخی شرکت‌ها به واگن، بیان کرد: ما در استان کرمان کارخانه واگن‌سازی داری و متاسفانه شرکت‌ها نیاز خود را از داخل استان تهیه نمی‌کنند و تاکنون جلسات متعددی با شرکت‌های بزرگ اقتصادی برگزار شده تا کالاهای خود را از تولید داخل و شرکت‌های کوچک داخل استان تهیه کنند.

وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی با حضور صنایع تولیدی غذایی، دانش بنیان، آی تی و قطعات خودروسازی در کرمان خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در راستای معرفی ظرفیت‌های استان و توسعه شرکت‌های پایین‌دستی برگزار می‌شود و از سوی دیگر ایجاد صنایع پایین‌دستی نیز توسط شرکت‌های بزرگ لازم است.

حسن‌زاده با اشاره ظرفیت‌های عظیمی که در استان کرمان در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی وجود دارد، بیان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان دارند و از این ظرفیت باید به صورت ویژه در استان کرمان بهره‌گیری کرد.

وی بر استفاده از ظرفیت C.I.S برای صادرات محصولات استان تاکید کرد و ادامه داد: تولیدکنندگان در بحث صادرات ریلی از ظرفیت این اتحادیه هم می‌توانند بهره‌گیری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه تولید کالاهای صادرات محور مورد تاکید تولیدکنندگان قرار گیرد، بیان کرد: در راستای حمایت از تولید، تولیدکنندگان و صادرات تولیدات استان با وزارت خارجه رایزنی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی هم می‌توانند با رایزنان اقتصادی و سفرا ارتباط برقرار کنند، ادامه داد: مقرر شد دفتر امور خارجه استان در این حوزه فعال‌تر از گذشته عمل کند.

مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان کرمان مورد توجه مسئولان استان از جمله استاندار است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های صنعتی و معدنی استان را موظف کردیم تا گردش مالی خود را به داخل استان بیاورند، ادامه داد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و واحدهای کوچک و متوسط استان، شرکت بزرگ استان موظف شدند تا‌ نیازهایشان را از داخل استان تهیه کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه به صورت موردی هم مشکلات فعالان اقتصادی و واحد‌های صنعتی و معدنی و تولیدی استان در حال پیگیری است، گفت: در راستای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، پیگیری‌های لازم برای حضور فعال تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های بین‌المللی انجام شده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود