Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، پیشرفت تکنولوژی در چند دهه اخیر برای کم کردن مصرف انرژی ، صنعت تولید کاشی و سرامیک را به سمت استفاده از ماشین آلات و ابزارهایی هدایت کرده که سرعت تولید را افزایش می دهد.

کارخانه تولید ماشین آلات خطوط تولید کاشی و سرامیک با متراژ بالا تنها کارخانه در خاورمیانه و چهارمین در جهان است که بعد از ایتالیا ، اسپانیا و چین این کوره ها در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند ساخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهارمین کارخانه تولید ماشین آلات خطوط تولید کاشی و سرامیک جهان در بیرجند

زارع زاده مدیر فنی کارخانه گفت : برای اولین بار در ایران توانستیم کوره های رولری صنعت کاشی با متراژ بالا و با بهره برداری از تکنولوژی روز دنیا به مرحله ساخت و تولید برسانیم.

او افزود : یک کوره متشکل از چندین هزار پیچ است که باد به هم وصل شوند و نباید خطا داشته باشد.

زارع زاده گفت : بعد از اتمام ‌مراحل  کار ، کوره ها به کارخانه های مورد استفاده ارسال و در محل نصب می شود.

نبض تولید کاشی و سرامیک ، تپنده تر

صفدری زاده مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت : این واحد با سرمایه حدود ۲۳ میلیارد تومان ایجاد شده است.

او افزود : این کارخانه از سال گذشته تاکنون توانسته ۲ کوره بلند را به کارخانجات کاشی و سرامیک ‌تحویل دهد و اکنون در حال ساخت سومین کوره هستند.

کوره قبلی ساخته شده این کارخانه در یکی از کارخانه های تولید کاشی و سرامیک یزد نصب شده است.

بیشتر بخوانید

 بخش خصوصی، محور توسعه خراسان جنوبی  سرمایه‌ گذاری هلدینگ جاده ابریشم در استان وارد فاز عملیاتی شد  خیز مجلس برای نجات کشور از وابستگی نفتی

یکی از کارگران کارخانه گفت : پرسنل تمام کارهای مربوط به فلزکاری و رنگ کاری و آجرکاری و نسوزکاری را انجام می دهند.

او گفت : نزدیک ‌به دو سال است در این کارخانه کار می کنم و خوشحالم که سهمی در تولید کشور داریم.

مهندسی معکوس راهی برای گذر از تحریم ها

اقبال مهندس برق کارخانه گفت : در زمینه ساخت قطعات مکانیک کوره ها ، کاملا داخل ایران طراحی و ساخته می شود.

او افزود : مهمترین قسمت دستگاه ها که فن های دمنده و مکنده است کاملا بومی‌سازی شده است.

اقبال بیان کرد : با استفاده از روش مهندسی معکوس ، سیستم‌کشورهای دیگر که در حال ساخت این ماشین آلات بودند را تجزیه تحلیل کردیم و بعد از این کار شروع به نوشتن برنامه های خاص خود به زبان فارسی کردیم.

مهندس برق کارخانه گفت : روال خوبی برای اپراتور شد که بتواند به راحتی با دستگاه کار کند خروجی را ببیند و مهمترین محصول را استخراج کند.

واردکننده دیروز ، تولید کننده و صادرکننده امروز

تا سال های پیش بخش عظیمی از  کوره های مورد استفاده در کارخانجات کاشی و سرامیک از خارج از کشور تامین شد و حالا یکسالی است که با راه اندازی کارخانه تولید ماشین آلات خطوط تولید کاشی و سرامیک در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، این فناوری بومی سازی شده و ساخت هر کوره در این کارخانه از خروج یک میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می کند.

تنها کارخانه تولید ماشین آلات خطوط تولید کاشی و سرامیک در خاورمیانه می تواند در کنار تامین نیاز داخلی ، نیاز بازارهای خارجی را هم تامین کند.

این ‌واحد تولیدی و صنعتی قرار است در آینده نزدیک برای فروش محصولشان با کشورهای پاکستان عراق و عمان وارد مذاکره شود.

گزارش از فهیمه کدخدا

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی کاشی و سرامیک کارخانه گفت کوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۶۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر

به تازگی کاتالوگ سدان P۹۰ توسط پارس خودرو منتشر شده است و این نشان می دهد که ال ۹۰ ایرانی به زودی به عرضه خواهد رسید.

 فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید.

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری