Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - پتروشیمی جم با طراحی جدید تیپ برنرهای کوره‌های گازی، ضمن دستیابی به دانش فنی طراحی و ساخت تیپ‌برنرها، موفق به بهبود عملیات تعمیراتی و تولید شد و برآورد سود حاصل از این دستاورد رقمی بالغ بر 600 هزار یورو در سال به ازای هر کوره گازی است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی جم، اکبر بوالحسنی، رئیس پژوهش واحدهای فرآیندی و الفینی شرکت پتروشیمی جم با اعلام این خبر اظهار کرد: با انجام بررسی‌های مداوم، ایرادها و اشکالات فنی کوره‌های گازی الفین که به‌صورت مستمر و تکرارپذیر بودند، شناسایی شد و با ایجاد کارگروه تخصصی، مطالعاتی در زمینه دلایل شکل‌گیری و راهکارهای رفع آنها صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه از تابستان 1394 مطالعات اولیه روی شبیه‌سازی کوره و تغییر در طراحی اولیه تیپ برنرهای واحد الفین آغاز شد، گفت: پس از تغییر طراحی‌ها و نهایی شدن نتایج شبیه‌سازی، با مشارکت سازندگان ایرانی، ساخت تیپ برنرهای جدید آغاز و برای نخستین بار در پاییز سال 97 به‌کارگیری آنها در این واحد با هدف رفع گلوگاه‌های تولید و مشکلات فرآیندی و تعمیراتی انجام شد.
رئیس پژوهش واحدهای فرآیندی و الفینی پتروشیمی جم افزود: پس از انجام تعمیرات اساسی، از اسفندماه 1397 پایش داده‌ها و آزمون‌های لازم انجام شد و تا خرداد سال 1398 ادامه یافت که پس از بررسی داده‌ها، صحت و موفقیت اهداف پروژه تعریف‌شده در مقیاس صنعتی محقق و در بازه‌ای چهار ساله این ایده، تجاری‌سازی و بهره‌برداری شد.
بوالحسنی تصریح کرد: با اجرای این پروژه، ضمن رفع قسمتی از گلوگاه‌های تولید واحد الفین پتروشیمی جم، مواردی همچون دستیابی به دانش طراحی و ساخت تیپ برنرها، کاهش ریسک تولید، افزایش بازده حرارتی و بهبود مصرف سوخت، کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، کاهش مشکلات تعمیراتی و افزایش بیش از یک هزار و 260 تنی اتیلن و 50 تنی پروپیلن نیز محقق شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پتروشیمی جم ساخت تیپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

به گزارش فرادید، مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریت‌های دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودرو‌های زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکرد‌های صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • دستیابی به دانش فنی ساخت پلیمر‌های نسوز
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود