Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یک شرکت دانش‌بنیان از سال ۹۵ در زمینه طراحی، تحلیل، مشاوره، ساخت و مهندسی معکوس قطعات و تجهیزات پیشرفته صنعتی و معدنی فعالیت می‌کند.

این شرکت با چشم‌انداز تجهیز، ساخت و ارتقای سطح دسترسی صنعت و معدن کشور به کالا‌ها و خدمات تخصصی این حوزه تاسیس شد و با آغاز فعالیت خود، به حوزه ساخت سیستم کنترلی مشعل‌های کوره ورود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمان علی زاده عصار، مدیر عامل شرکت  درباره تولید این سیستم، گفت: شرکت ما با توجه به مشکلات تحریم و عدم تامین این محصول فناورانه و اخلال در مشعل‌های کوره کارخانه گندله سازی، مهندسی معکوس آن را سال پیش آغاز کرد.

او افزود: برد کنترلی این سیستم، طبق الگوریتم پیچیده دوازده‌گانه فرآیند‌های ایمنی استاندارد‌های اروپایی طراحی شد و هم‌اکنون در کارخانه گندله‌سازی شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر در حال کار است.

این فعال فناور ادامه داد: از ویژگی‌های این محصول می‌توان به داشتن دو پردازنده مجزا با برنامه‌های منحصر به فرد، دقیق و تکرارپذیر، توانایی عملکرد درشرایط صنعتی و محیط‌هایی با دمای بالا و گرد و غبار زیاد، قابلیت اتصال سنسور شناسایی شعله و سایر امکانات جانبی، عیب یابی خودکار و اعلام خرابی توسط برد و گارانتی معتبر و ارائه خدمات پس از فروش توسط شرکت مپسام اشاره کرد.

بیشتر بخوانید

بازاریابی بین‌المللی محصولات فناورانه رایگان انجام می‌شود

علیزاده بیان کرد: با دستیابی به دانش فنی طراحی این محصول، شرکت مپسام توانایی ساخت و تولید محصولات مشابه در صنایع مختلف مانند سیمان، شیشه و مس را دارد.

او گفت: در حال حاضر شرکت در سه حوزه قطعات و تجهیزات ماشین‌آلات سنگین، سیستم‌های اندازه‌گیری و ابزار دقیق و تجهیزات صنعتی در حال فعالیت است و دستاورد‌هایی در زمینه طراحی و ساخت محصولات پیشرفته مطابق با استاندارد‌های روز دنیا، به دست آورده است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان فناوری جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، محمد سیاری گفت: ایده ساخت دیتالاگر درون چاهی قابل حمل در گروه آب زیرزمینی مدیریت مطالعات پایه منابع آب برای اولین بار مطرح و پس از همفکری و نهایی شدن طرح آن با همکاری شرکت دانش بنیان کنترل توان نوین پویا به مرحله ساخت رسید.

کارشناس مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه این دستگاه با موفقیت آزمایش شد، افزود: این دستگاه به منظور ثبت خودکار داده‌های سطح آب در آزمایشات پمپاژ طراحی شده و دارای فن آوری با دقت بالا همراه با پلان زمانبندی رکوردگیری پویا با ۵ مرحله بازه زمانی قابل تنظیم است.

وی خاطر نشان کرد: خروجی آمار برداشته شده توسط این دستگاه به صورت لحظه‌ای بر روی دستگاه تلفن هوشمند قابل مشاهده است و قابلیت دریافت فایل خروجی داده‌ها به صورت اکسل با مشخصات کامل نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

سیاری افزود: استفاده از این دستگاه و فناوری آن گامی بزرگ در جهت انجام هر چه سریعتر و دقیق‌تر آزمایشات پمپاژ و نظارت بر عملیات آن بوده و به صورت چشمگیر سبب افزایش دقت و سرعت ثبت داده‌های آزمایشات پمپاژ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان