Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور ذوب کارخانه ذوب مس خاتون آباد شهربابک روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح توسعه و تغییر سیستم سرباره کوره الکتریکی مجبور به بستن مسیرهای سرباره با ماشین هستیم، افزود:  قطر این مجراها ۱۲ سانتی متر است، و به مرور زمان بیشتر شده و کار بستن آن به صورت دستی سخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی کریمی فر ادامه داد: بسته نشدن این مسیرها موجب سرریز شدن سرباره و خرابی لاندرها و دستگاه سرباره کش می ‌شد لذا پیشگیری از خرابی این دستگاه موجب طراحی و ساخت دستگاهی برای بستن مسیرهای سرباره شد تا از خسارت های احتمالی جلوگیری شود.

وی بیان داشت: بعد از صحبت با شرکت هایی خارج از شهرستان شهربابک و به تفاهم نرسیدن با آنها، با شرکت بامداد صنعت بابک در این شهرستان به توافق رسیدیم و ساخت و طراحی این دستگاه به طور مشترک انجام شد.

کریمی فر از عملکرد رضایت بخش دستگاه گل زن یاد کرد و اظهار داشت: ساخت این دستگاه می تواند نقطه عطفی برای اعتماد به نیروهای بومی شهرستان باشد.

وی تأکید کرد: با ایجاد روحیه همدلی، ‌تعامل و اعتمادسازی متقابل می توان کارهای بزرگی انجام داد که موجب ایجاد اشتغال پویا و رونق اقتصادی در سال جهش تولید در شهرستان شهربابک شود.

کارشناس دفتر فنی امور ذوب خاتون آباد نیز گفت: دستگاه بومی سازی شده گل زن که به همت مهندسان داخلی طراحی و ساخته شده به منظور بستن مجرای سرباره کوره الکتریکی استفاده می شود.

سعید خدایاری افزود: در راستای اجرای طرح توسعه و تغییر سیستم سرباره کوره الکتریکی مجبور به بستن مسیرهای سرباره بودیم و از آنجا که قطر این سوراخ ها ۱۲ سانتی متر است، و به مرور زمان بیشتر شده و کار بستن آن به صورت دستی سخت انجام می شد، بر این شدیم دستگاهی طراحی کنیم که این کار را انجام دهد.

وی تصریح کرد: با چند شرکت خارج از شهرستان صحبت هایی انجام شد ولی برای انجام این کار و طراحی  هزینه های گزافی درخواست داشتند.

خدایاری بیان داشت: با همکاری یکی از کارشناسان شرکت بامداد صنعت بابک به صورت مشترک موفق به طراحی و ساخت این دستگاه در شهرستان شهربابک شدیم.

وی با بیان اینکه این دستگاه در داخل ایران ساخته نشده است و نمونه مشابه خارجی آن در صورت وارد شدن قیمتی میلیاردی دارد، اظهار داشت: ما با هزینه ای بسیار اندک و استفاده از توان نیروی بومی شهرستان موفق به ساخت این دستگاه شدیم.

خدایاری افزود: حدود چهار ماه از زمان استفاده از این دستگاه می گذرد و عملکرد آن رضایت بخش بوده است.

 وی گفت : از سرپرست دفتر فنی و رئیس کنترل فرایند و همچنین مدیریت ذوب که این اعتماد و بستر فراهم را کردند و ما توانستیم طراحی و ساخت این دستگاه به خوبی انجام دهیم ‌و به مرحله بهره‌برداری برسانیم، قدر دانی می کنم.

مدیرعامل شرکت بامداد صنعت بابک نیز به ایرنا گفت: دستگاه گل زن با قیمتی بسیار پایین تر از موارد خارجی در شهربابک ساخته شد و این دستگاه نخستین نمونه ای بود که در ایران ساخته شده است.

علی محمد غضنفریان اظهار داشت: ساخت و طراحی دستگاه گل زن با هماهنگی و راهنمایی دفتر فنی ذوب خاتون آباد سه ماه به طول انجامید و چهار ماه است که از این دستگاه استفاده می شود و فعالیتش رضایت بخش است.

وی یادآور شد: بعد از افتتاح طرح های توسعه در ذوب مس خاتون آباد، ساخت دستگاه گل زن از الزامات به شمار می رفت.

غضنفریان از مدیران مجتمع مس شهربابک که به توانمندی نیروهای بومی اعتماد کردند قدردانی کرد.

صنعت مس از مهمترین مزیت‌های اقتصادی کشور به شمار می‌رود.

با توجه به بهره برداری از طرح‌های توسعه مس شهربابک شامل کارخانه اسید سولفوریک خاتون‌آباد، کارخانه اکسیژن خاتون‌آباد، انبار کنستانتره جدید با ارزش در مجموع چهار هزار میلیارد تومان، که اردیبهشت سال جاری با دستور رییس جمهوری به صورت ویدئوکنفرانس، شهربابک را می توان یکی از قطب های تولید مس در ایران دانست.

مجتمع مس شهربابک امروز با تکیه بر توان داخلی و نیروهای بومی این شهرستان به تولید دستگاهی بی نظیر در ایران دست یافته است که علاوه بر صرفه جویی در هزینه واردات، بخشی از استعدادها و توانمندی های فرزندان شهربابک را به رخ کشیده است.

شهربابک در ۲۴۰ کیلومتری کرمان واقع است.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی بومی سازی علم کرمان جهش تولید شهربابک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی بومی سازی علم کرمان جهش تولید شهربابک خبرگزاری جمهوری اسلامی بومی سازی علم کرمان جهش تولید شهربابک اخبار کنکور ساخت این دستگاه کوره الکتریکی طراحی و ساخت خاتون آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریتهای دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

براساس گزارش فرادید، این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودروهای زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکردهای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA