Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از افزایش خودرو حالا نوبت مسکن است که با افزایش قیمت آجر، سیمان، شن و ماسه در انتظار بالا رفتن قیمت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ با توجه به وجود مشکلات اقتصادی در کشور و همچنین عدم حمایت های دولتی از برخی نهادها قیمت بسیاری از کالاهای اساسی با رقم قابل توجهی رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در شمال سیستان و بلوچستان که معمولا هوا در فصل پاییز مناسب تر برای ساخت و ساز منازل مسکونی است، قیمت مصالح ساختمانی با افزایش قابل توجهی رو به رو شده است.

افزایش قیمت شن، ماسه، سیمان و آجر به یک باره باعث شده است تا قیمت مسکن هم در منطقه سیستان بالا برود و پیامد آن نیز افزایش مجدد کرایه خانه شود.

مشکلات اقتصادی در کشور باعث شده است تا عده ای به بهانه تحریم ها اجناس مختلفی را گران کنند، مردم این گرانی ها را عدم نظارت نهاد های دولتی بر بازار می دانند.

بعد از افزایش خودرو حالا نوبت مسکن است که با افزایش قیمت آجر و سیمان در انتظار بالا رفتن قیمت است.

معادن شن و ماسه ظاهری فعالیت می کنند

علی سارانی یکی از شهروندان منطقه سیستان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: برخی از معادن شن و ماسه در شهرستان نیمروز به کامیون داران شن نمی فروشند تا بازار با تشنج رو به رو شود.

وی افزود: دلیل این عدم فروش را برخی از معدن داران سود نکردن با قیمت های حال حاضر می دانند که باعث شده است تا دچار ضرر های سنگین هم شوند.

سارانی بیان کرد: معادن شن و ماسه به ظاهر در حال فعالیت هستند اما آنچنان فروشی ندارند و عملا بازار را خوابانده اند.




توقف ساخت و سازها در شمال سیستان و بلوچستان

فرهاد میربها یکی دیگر از شهروندان سیستانی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: برخی از کوره داران در شهرستان هامون قیمت آجر را بالا برده اند که این قیمت در کنار شن و ماسه عملا ساخت و سازها را با مشکل مواجه ساخته است.
وی افزود: در ابتدا کارخانه سیمان سیستان به دلیل گران شدن پاکت، قیمت سیمان را بالا برد بعد نیز کوره داران قیمت آجر و معادن هم شن و ماسه را افزایش قیمت دادند تا ساخت و ساز مسکن به یک باره متوقف شود.

این شهروند سیستانی ادامه داد: از طرفی بساز و بفروش ها هم قیمت مسکن را افزایش داده اند، بالا و پایین شدن قیمت ها در این چند روز مردم را دچار سردرگمی کرده است.

میربها تصریح کرد: نظارت بیشتر بر قیمت ها در کنار مصوب کردن یک قیمت ثابت باعث خواهد شد تا سایر اجناس هم در بازار دچار ثبات قیمت شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ساخت و ساز خانه در منطقه سیستان به دلیل اینکه بسیاری از شهروندان زمین را از قبل تهیه کرده اند رونق خوبی دارد که در روزهای اخیر به دلیل افزایش قیمت دچار توقف شده است.




کوره های آجرپزی حق تخلف ندارند

جمشید رخشانی نسب فرماندار شهرستان هامون در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص قیمت آجر گفت: کوره داران موظف هستند تا کوره های آجر پزی را فعال نگه دارند و نظارت شدیدی بر روی آنها خواهد شد.

وی افزود: برخی از اجناس افزایش قیمت داشته است و باید دید که در نهایت قیمت آجر به چه میزانی تعیین می شود.

رخشانی نسب بیان کرد: هیچ کوره داری در این بین حق تخلف و سواستفاده از وضعیت اکنون را ندارد و با متخلفین برابر قانون به شدت برخورد خواهد شد.

فرماندار شهرستان هامون گفت: کنترل بر قیمت ها توسط اداره صنعت،معدن و تجارت و همچنین تعزیرات حکومتی ادامه دارد و با متخلفین هم برخورد قانونی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: افزایش قیمت شن و ماسه قیمت آجر خواهد شد قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان

 شهرام مبارکی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ درصد افزایش یافته است و بیشترین تردد بین استانی در ایام نوروز مربوط به روز نهم فروردین می باشد.

وی افزود: محورهای ایرانشهر به بمپور و بالعکس، نیکشهر به چابهار و بالعکس و راسک به چابهار به ترتیب پرتردد ترین محورهای جنوب استان در این مدت بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان با اشاره به اینکه بیشترین مقصد خودروهای جنوب سیستان و بلوچستان به استان‌های خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی بود، ادامه داد: ۲۹ درصد خودروهای ورودی به جنوب استان به طور میانگین یک تا سه روز در جنوب استان ماندگاری داشته اند.

مبارکی با اشاره به افزایش ۷۹ درصدی تماس‌ها با سامانه‌ ۱۴۱ نسبت به مدت مشابه پارسال اضافه کرد: یکی از وظایف مهم مرکز مدیریت راه ها پاسخگویی سامانه ۱۴۱ است و با توجه به این مهم میزان پاسخگویی در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد افزایش داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان