Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@00:38:56 GMT

محصول ایران‌ساخت جایگزین نمونه خارجی در صنعت فولاد شد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۹۶۳

محصول ایران‌ساخت جایگزین نمونه خارجی در صنعت فولاد شد

مهدی صنایعیان مدیر عامل شرکت دانش بنیان پولاد تجهیز ایرسا امروز - سه‌شنبه - در این خصوص اظهارداشت: ما توانستیم فناوری ساخت سیستم‌های انرژی شیمیایی کوره‌های قوس الکتریکی را بومی کنیم و در حال حاضر این محصول ایران ساخت نیاز کشور و صنعت فولاد را رفع می‌کند.

وی گفت: کوره‌های قوس الکتریکی یکی از روش‌های پرکاربرد فولادسازی است و این محصول انرژی شیمیایی کوره‌ها را با تزریق اکسیژن و کربن تامین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربرد این محصول برای افزایش بهره وری در تولید فولاد و ساخت فولادهای تمیز است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان این که در گذشته بیشتر از محصولات خارجی برای این کار استفاده می‌شد، ‌تصریح کرد: استفاده از نمونه خارجی مشکلاتی به همراه داشت و به عنوان تجهیزات مصرفی عمری کوتاه داشته و پس از مدت زمانی فرسوده می‌شوند. البته در حال حاضر به علت تحریم‌ها وارد نمی‌شوند.

صنایعیان که با پایگاه اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت و گو کرد، درباره برتری محصول ساخت ایران در مقایسه با نمونه خارجی، افزود: طول عمر و کارایی این محصول ۳ برابر افزایش یافته است و در مقابل این محصول یک چهارم نمونه خارجی قیمت دارد.

وی ادامه داد:‌ کوره‌های قوس الکتریکی فولاد مبارکه اصفهان در حال حاضر از این محصول استفاده می‌کنند و سال گذشته با استفاده از آن ۲۵ میلیارد تومان صرفه جویی ارزی در این شرکت رخ داد. همچنین در حال انعقاد قرارداد برای تامین نیاز ۳ شرکت فعال در حوزه فولادسازی هستیم و توانایی رفع نیاز کشور به این محصول دانش بنیان را داریم.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان پولاد تجهیز ایرسا یادآور شد: پروژه طراحی نخستین کوره قوس الکتریکی با فناوری کاملا ایرانی نیز با همکاری فولاد مبارکه اصفهان در حال انجام است.

صنایعیان از تولید محصولات جدید برای صنعت فولاد خبر داد و خاطرنشان کرد: پنل‌های آب گرد صفحه‌ای، آرم‌های الکترودگیر و کفشک الکترود گیر برخی دیگر از این محصولات هستند که در شرایط تحریم تولید می‌شوند.

برچسب‌ها فولاد مبارکه اصفهان شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد مبارکه اصفهان شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فولاد مبارکه اصفهان شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان قوس الکتریکی نمونه خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود