Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@10:35:23 GMT

ذوب تحت خلاء با کوره های ساخت داخل ممکن شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۳۵۷۰

ذوب تحت خلاء با کوره های ساخت داخل ممکن شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری،وقتی ماده‌ای تحت شرایط خلاء ذوب شود آن ماده به لحاظ کیفیت بسیار مورد مطلوب خواهد بود. این موضوع در علم مهندسی مواد در طراحی و ساخت قطعات حساس در حوزه‌های گوناگون اهمیت ویژه به خود می‌گیرد.

یک شرکت دانش‌بنیان در کشور توانسته است با اتکا به توان و دانش بومی به تولید «کوره‌های ذوب مجدد قوس الکتریکی» دست پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تجهیز یکی از مهمترین دستگاه‌های مورد نیاز صنایع و نیز مراکز علمی و تحقیقاتی کشور به شمار می‌رود.

رضا غلامی پور مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره نوع فعالیت و محصول تولید شده این شرکت گفت: این مجموعه در زمینه طراحی و تولید «کوره‌های ذوب مجدد قوس الکتریکی» مشغول به فعالیت است. این کوره عمدتا محققان، دانشگاهیان و نیز مراکزی که می‌خواهند آلیاژ خاصی را تولید کنند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این فعال فناور ادامه داد: ذوب و ذوب مجدد قوس الکتریکی، در مراکز علمی تحقیقاتی و علمی که مرتبط با آلیاژهای جدید و ویژه و فلزات دما بالا کاربرد دارد. امروزه این روش در بسیاری از صنایع برای تولید آلیاژهای مرغوب که ساختار یکنواخت که استحکام  بالا مورد نیاز باشد استفاده می‌شود.

غلامی پور ادامه داد: کوره ذوب مجدد قوس الکتریکی تحت خلاء یا به عبارتی VAR دستگاهی است که با استفاده از آن می‌توان آلیاژهای خاص مانند آلیاژهای دیرگداز و حساس به اکسیداسیون را در واحد صنعتی و یا آزمایشگاهی با کمترین آلودگی تولید کرد.

این فعال فناور ادامه داد: به دلیل کاربردهای مختلف این کوره‌ها در صنایع گوناگون و حساس فروش این تجهیز به ایران ممنوع و تحت تحریم قرار دارد.

غلامی پور به اختلاف قیمت محصول این شرکت با نمونه مشابه خارجی آن اشاره و بیان کرد: قیمت تمام شده تجهیز این شرکت حدود یک سوم قیمت نمونه‌های مشابه خارجی آن است و به لحاظ کیفیت و کارآیی چیز کمی نسبت به آن‌ها ندارند.

وی همچنین از ۳ کشور تولید کننده آلمان، آمریکا و ژاپن به عنوان کشورهای اصلی تولید کننده این محصولات نام برد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرا ذوب خلاء» درباره مشتریان این شرکت گفت: عمده مشتریان و خریداران این شرکت دانشگاه‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و همچنین شرکت‌های مختلف هستند.

این فعال فناور درباره میزان اشتغال‌زایی صورت گرفته توضیح داد: در این شرکت ۲ نفر به صورت مستقیم و به صورت غیر مستقیم نیز تعداد نفرات بیشتری در روند طراحی و تولید محصولات این شرکت مشغول به کار هستند به طوری که بیش از ۱۰ حرفه در حوزه‌های گوناگون را دربر می‌گیرد.

غلامی پور به طرح مشکل اصلی این شرکت و بسیاری از شرکت‌های کوچک اشاره و توضیح داد: در حال حاضر عدم وجود نقدینگی لازم در شرکت‌ها مشکلات بسیاری را پیش روی این مجموعه‌ها قرار داده است که انتظار داریم دولت و دستگاه‌های متولی در این رابطه کمک‌ها و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

کد خبر 4879013

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی ایالات متحده آمریکا نوآوری تولید گوگل فناوری فضایی اینترنت ماهواره موبایل فیس بوک شرکت دانش غلامی پور کوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی انصاری، با بیان اینکه آب‌های بسته بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

انصاری ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

کد خبر 6097527 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • یک کشف علمی از جنس اشعار «خیام»؛ فسیل انسان در حمّام خانۀ شما! (+عکس)
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!