Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،  شهروز ساویز با بیان اینکه سامانه امحاء پلاسمایی پسماندهای خطرناک واحد علوم و تحقیقات یکی از تکنولوژی‌های نوین، پیشرفته و پاک در زمینه امحاء زباله‌ها و پسماندهای خطرناک و آلوده کننده محیط زیست است، گفت: تمامی اجزاء تشکیل دهنده این سامانه شامل کوره پلاسمایی، مشعل‌های پلاسمایی، سیستم منابع تغذیه الکتریکی، سیستم‌های خنک کننده، تصفیه گاز و تزریق، بومی و ساخت متخصصان واحد علوم و تحقیقات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استفاده از مشعل‌های پلاسمایی به جای سوخت‌های فسیلی برای گرم کردن کوره در این سامانه آن را به یکی از پاکترین روش‌های امحاء زباله با امکان امحاء ۱۰۰ درصدی انواع زباله تبدیل کرده است. دمای کوره در سامانه پلاسمایی امحاء زباله واحد علوم و تحقیقات به حدود ۱۷۰۰ درجه سانتیگراد می‌رسد که این نشان از تکنولوژی پیشرفته بکار برده شده در آن دارد.  

سرپرست مرکز تحقیقات فیزیک واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: پسماندها با حداقل دخالت انسانی از طریق سیستم تزریق پسماند وارد کوره شده و مواد حاصل از سوختن پسماندها به دو صورت گاز سنتزی و مواد مذاب از کوره خارج می‌شوند. در حال حاضر این سامانه توانایی امحاء زباله به میزان یک تن در روز را دارد که در صورت تعبیه این سامانه در ظرفیت‌های بالاتر، از گاز سنتزی خروجی از کوره می‌توان برای تولید آب گرم و بخار و به عبارتی دیگر تولید انرژی استفاده کرد. علاوه برآن مواد حاصل از امحاء که به صورت مذاب از انتهای کوره خارج می‌شوند امکان استفاده در صنایع ساختمانی را دارند.

وی با اشاره به درخواست‌های متعدد از سوی صنایع مختلف برای بکارگیری سامانه زباله سوز پلاسمایی واحد علوم و تحقیقات، اضافه کرد: پس از اجرای این سامانه بصورت پایلوت ۳ ماهه در بیمارستان فرهیختگان و کسب پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، می‌توان از آن برای سایر بیمارستان‌ها و مراکز دیگر نیز استفاده کرد.

ساویز ادامه داد: با توجه به تولید قطعات این دستگاه توسط متخصصان داخلی علاوه بر پایین بودن قیمت تمام شده آن نسبت به نمونه خارجی، تعمیر و نگهداری آن نیز کم هزینه و در دسترس است. این سامانه با توجه به امحاء کامل پسماندها بهترین جایگزین برای امحاء زباله های بیمارستانی است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از بارزترین مزیت‌های این سامانه نسبت به سایر روش‌های امحاء پسماندهای بیمارستانی، امحاء کامل پسماندهای شیمیایی و دارویی علاوه بر پسمانهای عفونی است. پسماندهای شیمیایی و دارویی در اکثر بیمارستان‌ها دپو می‌شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیمارستان فیزیک گاز محیط زیست وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان

طیبه بلوردی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی با تأسیس این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری