Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش قیمت آجر در سیستان علاوه بر اینکه به افزایش قیمت مسکن دامن زده منجر به نارضایتی مردم این منطقه از گرانی مصالح ساختمانی نیز شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، افزایش قیمت مصالح ساختمانی را می توان از جمله دلایل گرانی مسکن در سال های اخیر دانست که تاثیر بسزایی در قیمت ساخت و ساز خانه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گونه ای که با گران شدن یک نمونه از مصالح ضروری، ساخت و سازها نیز با رکود مواجه می شود و این گرانی بر روی قیمت مسکن نیز تاثیر بیشتری می گذارد.


در شهرستان زابل قیمت ساخت و ساز خانه مربوط به قیمت آجر می شود هر چه آجر گرانتر شود از آن طرف قیمت خانه نیز افزایش می یابد. اگرچه آجر بخشی از هزینه های ساخت یک مسکن را تعیین می کند اما با توجه به اینکه مصالح اولیه ساخت یک خانه در مناطقی همچون سیستان از آجر تشکیل می شود، این امر باعث افزایش قیمت مسکن شده است.

خاک زابل به دلیل مرغوبیت و کیفیت بالایی که دارد می تواند آجر بسیار ضخیم و با کیفیتی را تولید کند که این محصول ساختمانی در کوره های متعدد آجر پزی موجود در شمال استان تولید می شوند. حتی بسیاری از کوره داران برای اینکه بتوانند از این طریق سود بیشتری عاید خود کنند، آجر تولیدی را به جای فروش در زابل، به زاهدان و دیگر شهرهای اطراف صادر می کنند.

آجر زابل به دلیل کیفیت مطلوبی که برخوردار است مشتری خاص خود را دارد و همین امر باعث شده است تا کوره داران آجر را وارد انحصار کرده و قیمت آن را خودسرانه افزایش دهند.

به گفته برخی از شهروندان قیمت آجر در روزهای اخیر تا یک میلیون و 800 هزار تومان(به ازای هر بار 10 تنی) افزایش یافته که این امر نه تنها ساخت و ساز ها را در زابل با مشکل رو به رو کرده بلکه باعث تورم شدید در قیمت خانه شده است.

شهروندان بر این باورند که گرانی قیمت آجر یکی از عمده عواملی است که باعث رکود ساخت وساز در شهرستان زابل شده است.

رضا شهری زاد، رئیس اداره صمت شهرستان زابل در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: گزارشات متعددی از مردم جهت گران فروشی، کم فروشی کوره های آجر پزی دریافت کرده ایم.

وی افزود: در همین رابطه نیز یک اکیپ حقیقت یاب به این واحد های تولیدی اعزام شد تا به همراه مامورین تعزیرات حکومتی و ستاد مبارزه با کالا و قاچاق از روند تولید آنها بازدید به عمل آورند.

شهری زاد خاطرنشان کرد: در این بازدید ها یک واحد تولیدی آجر که کم فروشی و گران فروشی را در دستور کار خود قرار داده بود شناسایی و پس از تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

وی گفت: کل تخلف این واحد تولیدی آجر به ارزش 500 میلیون ریال برآورد شده است.

رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت زابل بیان کرد: ارزش یک بار 10 تنی آجر یک میلیون و سیصد هزار تومان است، لذا شهروندان در صورت مشاهده گران فروشی این واحد های تولیدی مراتب را به سازمان صمت منطقه سیستان اعلام کنند.



انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۰۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت : جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه همواره در رویداد‌های مختلف در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام برداشته و سعی کرده امدادرسان مردم در حوادث مختلف باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: در حادثه سیل سیستان و بلوچستان جمعیت هلال‌احمر استان با ارسال کمک‌های غذایی به یاری مردم این استان رفت تا بتوان بخشی از مشکلات مردم این مناطق را رفع کرد.

محمدی بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه سال گذشته در ۸۵۸ حادثه حضور داشته و نسبت به امدادرسانی و انجام عملیات امداد و نجات اقدام کرده که بیشترین سهم این عملیات‌ها مربوط به حوادث جاده‌ای و کوهستان است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه تعداد حوادث کوهستان استان کرمانشاه رو به افزایش است؛ از افراد مبتدی و دارای بیماری درخواست داریم از صعود به ارتفاعات به صورت انفرادی خودداری کنند، زیرا ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به افراد آسیب دیده در کوهستان دشوار است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه عنوان کرد: در کنار امدادرسانی هلال‌احمر در حوادث و بلایای طبیعی این جمعیت در راستای عمل به وظایف خود نسبت به ارائه خدمات اجتماعی به ویژه به افراد نیازمند نیز اقدام می‌کند.

محمدی با اشاره به فعال بودن یک مرکز ارتوپدی و فیزیوتراپی هلال‌احمر در کرمانشاه گفت: سال گذشته ۷۸۲ نفر از خدمات فیزیوتراپی، ۵۱ نفر از کار درمانی و ۲۶۲ نفر گفتاردرمانی استفاده کردند.

وی اضافه کرد: در حوزه ارتوپدی ۱۰۸ نفر از این خدمات شامل ۵۱ نفر پروتز و ۶ نفر آرتز و کفش طبی ۵۱ نفر بهره‌مند شدند و دو مورد مانور درمان اضطراری با اهداف درمانی بیماران بی‌بضاعت در دالاهو و روستا‌های اطراف گیلانغرب جمعا یک هزار و ۴۰۰ نفر انجام گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به عدم صدور مجوز داروخانه این جمعیت در استان، تصریح کرد: با وجود عدم تأسیس داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه، اما مرکز فوریت‌های دارویی این جمعیت به صورت روزانه در حال خدمت‌رسانی به مردم استان است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر در زابل
  • فیلم/ سیلاب در خیابان‌های زابل
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون