Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@00:35:29 GMT

ساخت کوره حرارتی تحت خلأ در مرکز رشد همدان

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۰۴۷۸

ساخت کوره حرارتی تحت خلأ در مرکز رشد همدان

کوره حرارتی تحت خلأ، با کاربری تولید لایه‌نازک، ایجاد پوشش‌های رسانا و نارسانا، ایجاد لایه‌های ضد باکتری و پوشش‌های چندلایه در ساخت سلول‌های خورشیدی، توسط یکی از هسته‌های فناور مرکز رشد همدان و با حمایت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، طراحی و ساخته شد و اکنون وارد پروسه کاربری در ساختار آزمایشگاه‌های ساها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سیدعلی‌اصغر تروهید، مدیر این طرح و عضو هیئت‌علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی همدان درباره طراحی و ساخت کوره تیوبی حرارت بالا تحت خلأ گفت: این کوره به‌منظور تولید لایه‌نازک، ایجاد پوشش‌های رسانا و نارسانا، ایجاد لایه‌های ضد باکتری، پوشش‌های چندلایه در ساخت سلول‌های خورشیدی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: ذوب فلزات، آلیاژسازی، گاز زدایی، عملیات حرارتی، پخت، رشد کریستال، رشد جهت‌دار نانو ساختارهای فلزی از دیگر ویژگی‌های کوره تیوبی حرارت بالا تحت خلأ است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: آنچه حائز اهمیت است ورود به بازار محصولات خروجی این دستگاه با تکیه‌بر توان تحقیقاتی و تخصصی عوامل اجرایی دانشگاهی و همچنین قیمت مناسب نسبت به موارد مشابه خارجی با ارتقاء کیفیت و کاهش قیمت است.

آزاده جعفری، همکار اول این طرح تحقیقاتی گفت: طراحی و ساخت کوره تیوبی به‌عنوان یکی از تخصصی‌ترین و پرکاربردترین کوره‌های آزمایشگاهی و صنعتی با هزینه پایین، بازدهی بالای محصول، کنترل و اندازه‌گیری ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی محصول در ابعاد نانومتری از اهدافی بود که در این طرح در پی آن بودیم.

وی تصریح کرد: افزایش سودآوری برای دانشگاه درنتیجه فروش نمونه‌های آزمایشگاهی و صنعتی به سازمان‌های دولتی و غیردولتی، تقاضامحوری در راستای رفع مشکلات موجود در صنایع مرتبط از دیگر اهداف این طرح بوده است.

جعفری تأکید کرد: مطمئن هستم با سفارش و سرمایه‌گذاری در حوزه پژوهش و فناوری نانو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، در تمامی گرایش‌های علوم پایه و مهندسی بتوان کاربرد و فروش محصولات آزمایشگاهی را بهبود بخشید و به فناوری‌های نوین (نانو) و به‌کارگیری نتایج پژوهش (پروژه‌های دانشجویی مستخرج شده از خروجی‌های دستگاه) در عرصه صنعت و تکنولوژی بر طبق نیازهای بخش صنعت توجه ویژه‌ای داشت.
 

مهدی عسگری‌کیا، مدیر مرکز رشد واحد همدان  نیز درباره این طرح گفت: طرح ساخت نمونه کوره تیوبی تحت خلاء در چارچوب قرارداد ساخت تجهیزات برای سامانه ساها و با حمایت مرکز رشد واحد همدان صورت گرفت.

عسگری‌کیا اظهار کرد: هدف آینده در پیشبرد کاربرد این دستگاه مطالعه و بررسی نمونه‌های آزمایشگاهی در غالب پروژه‌های دانشجویی مقطع کارشناسی‌ارشد و دکترا پس از بررسی و امکان‌سنجی است، با این‌حال رشد و ارتقاء دستگاه و سودآوری محصولات پس از تأمل با مراکز صنعتی و سرمایه‌گذار در جهت تأمین و فروش محصولات در حد صنعتی از اهمیت فراوانی برخوردار است که مدنظر عوامل اجرایی این طرح و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی همدان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه آزاد اسلامي مركز رشد منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی فرجی، مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار «صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس و عملیات آغازین همانند فتح‌المبین از صنعت به خوبی استفاده نکردیم به نحوی که بیشتر از نیروی انسانی بهره می‌بردیم اظهار کرد: با گذشت زمان و در عملیات بعدی، مانند فاو از صنعتگران و دانشگاه بهره‌مند شدیم.

وی با اشاره به اینکه دغدغه فرماندهان دوران دفاع مقدس به‌واسطه صنعت و دانشگاه حل شد، افزود: صنعتگران و دانشگاهیان پل فاو را ایجاد کردند و جان رزمندگان برای عبور از اروند خروشان را نجات دادند.

مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با تأکید بر اینکه ارتباط با صنعت و دانشگاه سبب حل مسائل و مشکلات بسیاری می‌شود، عنوان کرد: در دفاع مقدس بهره‌گیری از صنعت و دانشگاه کم بود؛ اما امروز به همت دانشمندان و دانشگاهیان، در حوزه فنون مختلف ازجمله مباحث نظامی و دفاعی در دنیا سرآمد هستیم. بیشترین دغدغه امروز در سپاه دغدغه اشتغال است و جلسات حول محور این مهم می‌چرخد.

فرجی با اشاره به اینکه انسجام و همدلی بین صنعت و دانشگاه مدنظر است، گفت: اطمینان و اعتماد کردن به جوانان مهم و کارساز است. توجه به علم، فرآوری و نوآوری از الزامات امروز بوده و برقراری ارتباط نظام‌مند دانشگاه و صنعت پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند