Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی‌اصغر تروهید، مدیر این طرح و عضو هیئت‌علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی همدان درباره طراحی و ساخت کوره تیوپی حرارت بالا تحت خلا به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: «این کوره به‌منظور تولید لایه‌نازک، ایجاد پوشش‌های رسانا و نارسانا، ایجاد لایه‌های ضد باکتری، پوشش‌های چندلایه در ساخت سلول‌های خورشیدی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «ذوب فلزات، آلیاژسازی، گاز زدایی، عملیات حرارتی، پخت، رشد کریستال، رشد جهت‌دار نانو ساختارهای فلزی از دیگر کوره تیوپی حرارت بالا تحت خلأ است.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: «آنچه حائز اهمیت است ورود به بازار محصولات خروجی این دستگاه با تکیه‌بر توان تحقیقاتی و تخصصی عوامل اجرایی دانشگاهی و همچنین قیمت مناسب نسبت به موارد مشابه خارجی با ارتقای کیفیت و کاهش قیمت است.»

آزاده جعفری، همکار اول این طرح تحقیقاتی گفت: «طراحی و ساخت کوره تیوبی به‌عنوان یکی از تخصصی‌ترین و پرکاربردترین کوره های آزمایشگاهی و صنعتی با هزینه پایین، بازدهی بالای محصول، کنترل و اندازه‌گیری ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی محصول در ابعاد نانومتری از اهدافی بود که در این طرح در پی آن بودیم.»

وی تصریح کرد: «افزایش سودآوری برای دانشگاه درنتیجه فروش نمونه‌های آزمایشگاهی و صنعتی به سازمان‌های دولتی و غیردولتی، تقاضامحوری در راستای رفع مشکلات موجود در صنایع مرتبط از دیگر اهداف این طرح بوده است.»

جعفری تاکید کرد: «مطمئن هستم با سفارش و سرمایه‌گذاری در حوزه پژوهش و فناوری نانو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، در تمامی گرایش‌های علوم پایه و مهندسی بتوان کاربرد و فروش محصولات آزمایشگاهی را بهبود بخشید و به فناوری‌های نوین (نانو) و به‌کارگیری نتایج پژوهش (پروژه‌های دانشجویی مستخرج شده از خروجی‌های دستگاه ) در عرصه صنعت و تکنولوژی بر طبق نیازهای بخش صنعت توجه ویژه ایی داشت.»

مدیر مرکز رشد واحد همدان نیز در خصوص این طرح گفت: «طرح ساخت نمونه کوره تیوبی تحت خلاء در چهارچوب قرارداد ساخت تجهیزات برای سامانه ساها، و با حمایت مرکز رشد واحد همدان صورت گرفت.»

مهدی عسگری کیا گفت: «هدف آینده در پیشبرد کاربرد این دستگاه مطالعه و بررسی نمونه‌های آزمایشگاهی در غالب پروژه‌های دانشجویی مقطع کارشناسی ارشد و دکترا پس از بررسی و امکان‌سنجی است با این‌حال رشد و ارتقا دستگاه و سودآوری محصولات پس از تأمل با مراکز صنعتی و سرمایه‌گذار در جهت تأمین و فروش محصولات در حد صنعتی از اهمیت فراوانی برخوردار است که مدنظر عوامل اجرایی این طرح و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی همدان است.»

طراحی و ساخت کوره تیوپی حرارت بالا تحت خلأ هسته فناور مرکز رشد همدان سید علی اصغر تروهید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: طراحی و ساخت حرارت بالا تحت خلأ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریتهای دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

براساس گزارش فرادید، این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودروهای زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکردهای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA