Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان کشور با طراحی و تولید کوره‌های آزمایشگاهی صنعتی پیشرفته، امکان انجام ذوب سرامیک، شیشه و متالورژی با دمای 1250 درجه سانتیگراد را در کشور فراهم کرده است.

به گزارش ایسنا، ایمان مختاری، مجری طرح، طراحی و تولید کوره‌های آزمایشگاهی صنعتی پیشرفته و تامین تجهیزات مرتبط با کوره را با استفاده از فناوری روز دنیا از زمینه‌های تحقیقاتی خود دانست و گفت: این کوره‌ها به عنوانیکی از نیازهای صنعت به شمار رفته و طیف وسیعی از کاربردهای تحقیقاتی و صنعتی را دربرمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، کوره آزمایشگاهی BEF را دستگاهی برای ذوب و پخت‌های آزمایشگاهی از قبیل ذوب فلزات، ذوب شیشه و لعاب و ترکیبات سیلیسی معرفی کرد و ادامه داد: این کوره با بالاترین میزان راندمان از آجرهای سبک و همچنین نسوزها بهره برده است و دارای قابلیت‌هایی است که استفاده از آن را برای اپراتور آسان می‌کند.

مجری طرح خاطرنشان کرد: کوره‌های ساخته‌شده مجهز به سوئیچ‌های تریستوری برای کنترل بدون سر و صدا و کنتاکتور است که از آن به عنوان محافظ اضطراری استفاده می‌شود.

مختاری، سیستم کنترل در کوره با دمای 1250 درجه سانتی‌گراد از نوع دیجیتال تمام الکترونیک تک‌مرحله‌ایو قابلیت برنامه‌ریزیدر کنارکاربرد وسیع صنعت از جمله تمامی ذوب‌های مورد نیاز سرامیک، شیشه، متالورژی و موادرا از مهمترین مزیت‌های این کوره تولید داخل عنوان کرد.

این محقق ایجاد زمینه و ظرفیت اشتغال به واسطه‌ بالندگی شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از لازمه‌های پیشرفت اقتصاد کشور دانست و گفت: بخش تحقیق و توسعه شرکت‌ها می‌تواند به عنوان عامل محرک و موتور اصلی شرکت‌ها، ظرفیت جذب و به کار بستن توانمندی‌های علمی کشور را فراهم کند که بر همین اساس باید به رشد و پویایی تحقیق و توسعه از سوی صنایع توجه شود؛ ما نیز با توجه جدی به این واحد این در ارائه محصولات جدید عزمی جدی داشته‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به راه‌اندازی نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور با استفاده از گونه‌های گراس‌های علوفه‌ای اصلاح شده چندساله و کم‌آب‌بر، برای تعلیف یکی از اسب‌های اصیل ایرانی موسوم به «دره شوری» شدند.

چراگاه ۱.۵ هکتاری با بذر حاصل از مطالعه محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و عملیات به‌نژادی یکی از دستاوردهای چند سال اخیر در بخش کشاورزی است.

یکی از مزیت‌های مهم این گیاهان بومی اصلاح شده، توانایی استفاده از آب سبز و بارش‌های زمستانه و بهاره برای تولید علوفه است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، تحمل به شرایط سخت محیطی مانند سرما، شوری آب و خشکی، تولید اقتصادی برای بهبود معیشت بهره‌برداران، خوش‌خوراک بودن، کیفیت بالا و قابلیت چرای مستقیم و مصرف به صورت خشک را از دیگر ویژگی‌های بارز این گیاهان علوفه‌ای اصلاح شده برمی‌شمارد.

نکته جالب در مورد گونه‌های اصلاح شده گراس‌ها توسط محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی این است که این علوفه‌ها چندساله بوده و بعد از کشت و استقرار چندین سال قابل بهره‌برداری می‌باشند.

بذر این گیاهان علوفه‌ای اصلاح شده، یک بار کشت می‌شود، اما تا ۱۰ سال قابل رشد و برداشت است.

مزیت دیگر این گیاهان علوفه‌ای اصلاح شده و کم‌آب‌بر، تنها به کشت در مزارع و تغذیه اسب‌ها محدود نمی‌شود بلکه بذر آن قابل انتقال به عرصه‌های مرتعی و منابع طبیعی نیز هست و می‌تواند مورد استفاده انواع دام‌های سبک و سنگین هم قرار گیرد.

بی‌تردید امروزه با توجه به تغییرات اقلیمی و افزایش گرمایش زمین، خشکسالی و ضرورت کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و ترسیب کربن، معرفی گونه‌های متحمل به شرایط سخت محیطی، بیش از پیش ضرورت پیدا کرده است.

کد خبر 6097874

دیگر خبرها

  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • موفقیت جدید برای کاراته خوزستان
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • شناسایی یک شهاب سنگ از هسته سیارک توسط محققان کشور
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • ◄ انتخاب راه مشترک برای موفقیت: همکاری حمل و نقلی ازبکستان و آذربایجان
  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم